CIMALSA participa al saló immobiliari MIPIM de Cannes, a França, per atreure inversió estrangera a Catalunya

La 27a edició del certamen ha tingut més de 23.000 visitants de 90 països diferents.

La conferència del director general de CIMALSA, Isidre Gavín, al saló immobiliari Mipim de Cannes.

La conferència del director general de CIMALSA, Isidre Gavín, al saló immobiliari Mipim de Cannes.

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA), i l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), i l’Ajuntament de Barcelona han participat un any més, sota el paraigües del projecte BARCELONA CATALONIA, al saló immobiliari MIPIM, que es va celebrar a Cannes (França), a mitjans de març.

CIMALSA va presentar la seva oferta comercial per atreure inversió estrangera a Catalunya, aprofitant que durant aquesta 27a edició del certamen, més de 23.000 visitants de 90 països diferents van passar per una de les principals trobades del sector a Europa.

Durant la fira, BARCELONA CATALONIA va rebre el reconeixement dels prestigiosos premis fDi’s European Cities & Regions of the Future 2016/17 que atorga l’fDi Magazine del Financial Times. Catalunya va estar considerada com la millor regió del sud d’Europa per a invertir 2016/17, Joan Aregio, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, va ser l’encarregat de recollir el guardó.

BARCELONA CATALONIA va participar en diferents actes i fórums dins la programació de Mipim. Per part de CIMALSA, cal destacar la conferencia “Una logística eficient per a una Europa competitiva”, que va oferir el seu director general, Isidre Gavín. A l’estand també es va fer una presentació sobre les oportunitats d’inversió a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, organitzada per les empreses privades que ens van acompanyar en aquesta darrera edició. L’acte va reunir empreses, inversors i actors públics que van aprofitar l’oportunitat de fer negoci en el marc del saló.